Misbruik melden?

Misbruik melden?

Wanneer je een melding geeft van misbruik of een overtreding op de website van Castingbestand B.V. zal deze altijd serieus behandeld en onderzocht worden.

Volg de richtlijnen voor het indienen van een klacht of het melden van misbruik. Op deze manier kunnen we foutieve meldingen (opzettelijk of gewoonweg onjuist gemeld) voorkomen en bepalen of een gebruiker de rechten, privacy voorwaarden of algemene voorwaarden van Castingbestand B.V. schendt.

Op het moment dat een melding juist blijkt te zijn sturen wij een kopie van deze melding door aan het account van de gebruiker of opdrachtgever. De melding kan ook anoniem behandelt worden wanneer je dit wenst: geef dit dan aan in het formulier. Wij vinden het belangrijk dat de algemene en privacy voorwaarden worden gewaarborgd en worden afgedwongen bij een reactie op een melding. Er zal altijd worden ingegrepen, en wanneer dit niet gelijk gebeurt zal dit zeker in de nabije toekomst gebeuren.

De bovenstaande tekst is informatief en geen juridisch advies. Wanneer je juridisch advies in wilt winnen is dit mogelijk voor bepaalde meldingen.